JUMLAH PELAWAT

Amaran::Kepada Para Pengujung anda disarankan agar mengisis ruangan emel dibawah agar segala kanduangan baru dan bonus yang akan diberikan sampai kepada anda.Amat merugikan jika anda tidak mengisi emel dibawah.

Follow by Email

Ikuti Blog Ini

Facebook Like
My ImageTestimoni

Testimoni Lain Disini
TAK BUKA MEMANG RUGI
Buka Testimoni


Kongsi Di Facebook ANDAProduk TerbaikHubungi sayaWednesday, August 10, 2011

Cara cepat dapatkan no telefon orang di facebook xpayah minta pun boleh dapat.

Dulu dunia kita selamat jika berada didalam rumah,tetapi sekarang tidak lagi kerana didalam intenet pun orang boleh melakukan jenayah.Jenayah Siber. Mengapa sukar dibendung?Kemunculan Internet sebagai alat komunikasi terkini menjanjikan satu wadah penyebaran maklumat yang memantapkan ilmu dan maklumat. Oleh kerana tiada siapa yang dapat mengawal perjalanan maklumat di dunia siber, berjuta-juta laman web telah dihidupkan. Bermacam-macam maklumat (sama ada benar atau salah), idea, ideologi, propaganda dan tidak kurang juga pornografi disebarkan melalui Internet.
Pada masa yang sama, kebebasan maklumat yang dijanjikan oleh dunia siber ini menimbulkan rasa gerun bagi pihak pentadbir sesetengah negara yang selama ini mahu mengongkong kebebasan bersuara, berfikir dan berpendapat penduduk mereka.
 Walau apa pun jenayah sebegini belaku adalah disebabkan kecuaian kita sendiri ini kerana dengan adanya aplikasi seperti Facebook,myspace,Tagged,myyearbook dan sebagainya terlalu mudah untuk Si penjenayah mendapatkan maklumat mangsa contohnya no telefon dengan beberapa langkah sahaja mereka boleh mendapatkan no telefon mangsa mereka.
Langkah 1
Langkah2
Langkah3
Lihatlah dengan mudah sahaja mereka mendapat no telefon sesiapa yang terdedah sebegini.Jika sekarang jangan lupa kosongkan ruangan no telefon anda di Facebook.

klik sini>>>>>LOGIN FACEBOOK SEKARANG

SHARE TOPIK INI UNTUK KEBAIKAN SEMUA KLIK BUTTION SHARE DI BAWAH INI 
New Page 1

No comments:

Post a Comment

Comment je apa2 pon,asalkan tidak mengguris hati banyak pihak dan berunsurkan tidak baik sudah

Hantar Ke FB Anda

Hantar ke Facebook Saya


SILA BERI COMMENT ANDA DIRUANGAN FACEBOOK COMMENT


TERIMA KASIH


Instagram